Lieke van Lexmond: ‘Frits wilde even grappig zijn’

Lieke van Lexmond kan niet lachen om de grap die Frits Sissing maandagavond maakte tijdens het Musical Awards Gala op Nederland 1. De presentator grapte over haar jurkje. “Wat Frits gezegd heeft, ach ja, waarschijnlijk wilde hij even grappig zijn“, zegt de actrice. Nadat Van Lexmond op het gala een prijs had uit- gereikt, zei Sissing: “Wat fantastisch dat Lieke haar jurk had aangepast op The Full Monty.” Hij refereerde aan de musi- cal over arbeiders die uit de kleren gaan om geld te verdienen.

Op het moment zelf hoorde Van Lexmond de grap helemaal niet. “Ik heb het helemaal niet meegekregen. Ik ben het podium afgegaan en moest daarna meteen weer weg. Ik ben in de auto gaan zitten en hoorde de hectiek de volgende ochtend pas“, vertelt ze. “Ik deed inderdaad een awarduitreiking en vond het gewoon heel erg leuk om een award te geven.”

Van Lexmond vertelt aan Shownieuws dat heel het internet vol staat over de grap. “Ik vond het meer triest voor de winnaars dat toen ik Musical Awards zocht op Google, dat ik terechtkwam op mijn eigen naam en niet terechtkwam op de naam van de winnaar. Verder was het een heel leuke avond.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen