Knevel en Van den Brink vrezen niet voor komkommertijd

Geplaatst op di 29 jun 2010 om 16:26Foto: EOAndries Knevel en Tijs van den Brink keren in augustus midden in de zomer weer terug op televisie met Knevel & Van den Brink. De Evangelische Omroep is niet bang voor de zogenoemde komkom- mertijd. “We weten uit ervaring dat ondanks de zomer er veel te bespreken valt. Alleen al omdat de regeringsforma- tie nog in volle gang zal zijn“, zegt een woordvoerder van de omroep. Knevel & Van den Brink was in mei en juni ook al te zien op Nederland 1 en was toen succesvoller dan ooit tevoren.


3 Reacties op “Knevel en Van den Brink vrezen niet voor komkommertijd”


  1. Anoniem

    Waarom niet vanaf 12 Juli, Voetbal is afgelopen ?

  2. Anoniem

    Reactie op Anonymous: Tour de France

  3. frans pluggen

    Wat mot die knevel met die komkommer?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.