Deutschland Gegen Holland mogelijk ook in Nederland

Er komt mogelijk ook een Nederlandse versie van de eenmalige tv-show Deutschland Gegen Holland die Tooske Ragas woensdagavond presenteert op de Duitse televisie. Dat vertelt Tooske op Radio 3FM. In de televisieshow nemen bekende Duitsers het op tegen bekende Nederlanders. “Heel misschien gaan we dat in Nederland ook nog wel doen. De interesse is in Nederland zeker gewekt. In Nederland gaan ze woensdag kijken en als ze het tof vinden, dan gaan ze het misschien ook doen.”

Het wordt volgens Tooske wel moeilijk om de tv-show ook in Nederland te maken. “Het punt is dat er in Duitsland meer budget is voor dit soort dingen. We nemen op op een oud vliegveld in Duitsland in een enorme hanger. Het eerste spel is al elf auto’s tegen elf auto’s op een megaparkeerplaats met een camera erboven. Dat kan bijna niet meer in Nederland. Dat is niet meer te betalen.”

Tooske presenteert Deutschland Gegen Holland samen met een Duitse collega op Sat. 1, een zusterzender van SBS 6. Nederlandse kandidaten die meedoen zijn onder meer Ellen ten Damme, Hans Klok en Youri Mulder.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen