Annette van Trigt verruilt radio voor televisie

Geplaatst op di 01 jun 2010 om 15:02Foto: KROAnnette van Trigt stopt deze zomer met de presentatie van haar dagelijkse ochtendshow KRO’s Van Trigt tot Negen op Radio 4. Ze kan haar radiowerk in het nieuwe seizoen niet meer combineren met haar aanstaande tv-werkzaamheden voor een andere publieke omroep, aldus de KRO. “De KRO vindt het jammer dat de presentator vertrekt, zeker nu het programma zijn definitieve vorm begint te krijgen en het aantal luisteraars duidelijk is toegenomen. De omroep respecteert haar besluit.”

De KRO gaat door met het dagelijkse ochtendprogramma op Radio 4, zij het met een nieuwe titel en een andere presentator. Wie het programma van Van Trigt overneemt, is nog niet bekend. De programmaformule – toegankelijke klassieke muziek en korte nieuwsonderdelen – blijft in het nieuwe seizoen ongewijzigd.


15 Reacties op “Annette van Trigt verruilt radio voor televisie”


 1. Sven

  Terug naar Studio Sport?

 2. Roy B

  Reactie op Sven: haha, nee joh! Daar hebben ze zat presentatoren!

 3. joris van ooijen

  Ik gok op vroege vogels.

 4. TeeVeetje

  Anette van Trigt heeft de uitstraling van een oud gebouw !

 5. Talma

  Reactie op TeeVeetje:Wat uitstraling betreft heeft ze veel gemeen met Jack Spijkerman.

 6. Anoniem

  Ze kan beter op de radio blijven, ze ziet er zo 1990 uit

 7. Drama Queen

  Wat een scheef gezicht heeft Annette

 8. Flippo

  Ze deed het NOS Journaal destijds prima. Misschien mag ze terug om Laila Abid te vervangen. Das met stip de slechtste nieuwslezer ooit.

 9. ik reageer ook ff...

  Late night op RTL?

 10. reactie

  daar gaat het RADIO PARADE paardje van de KRO naar TV…

 11. Johan B.

  Zal wel naar MAX gaan.

 12. insider

  Ze gaat bij omroep max werken

 13. svads

  Vind haar juist zo’n geschikt hoofd voor de radio hebben!

 14. reactie

  beetje ziekenomroep hoofd… blijf toch van de buis meid… gaat je weer tegenvallen

 15. Frans van Zelm

  Echt een triest, eigenlijk een zielig geval, die Van Trigt. Een bedrijfsongeval.

  Misschien was ze tot mooie dingen in staat. Maar ze werd door de KRO-leiding in de val gelokt. Wist zíj veel dat ze een verkreukelde formule moest gaan verkopen aan een aan Haffmans verknocht publiek.
  Wat werkenlijk tegen haar pleit, is dat ze ijzerenheinig volhardt in het verkopen van achterlijke prietpraat. Dat ze de stupiditeit van VTtN te vuur en te zwaard verdedigt. Maar ja: wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

  Wat mij betreft nooit meer Van Trigt. Niet op radio, niet op tv, niet bij Max, sport, als oud gebouw, niet met een recht of scheef gezicht. Never nooit nergens meer. En zeker niet in de ziekenomroep. Dat is te erg voor mensen die het toch al zwaar hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.