Programmablad KRO Magazine vernieuwd

Foto: KROHet programmablad KRO Magazine is deze week vernieuwd. Naast een nieuw uiterlijk zijn er ook inhoudelijke verande- ringen, zoals een nieuwe columniste. “Hella van der Wijst is de nieuwe columniste“, vertelt uitgever Barbara van Veen. Er is nog meer veranderd. “Er zijn twee nieuwe rubrieken: ‘Een kwestie van smaak’ en ‘Goed leven’. We hebben digitale zenders aan het programma- overzicht toegevoegd. De radio- gegevens zijn – gegroepeerd – achter in het blad geplaatst.

Toch is KRO Magazine niet drastisch veranderd, stelt Van Veen. “KRO Magazine ziet er aan de buitenkant fris en modern uit, maar is inhoudelijk natuurlijk niet echt veranderd. Er is veel oud en vertrouwd gebleven. Nog steeds bieden wij een kwalitatief inhoudelijke selectie van de programma’s die op televisie zijn.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen