Paul de Leeuw haalt uit naar Project Catwalk

Foto: Hans de VriesPaul de Leeuw vindt dat de Nederlandse versie van Project Catwalk veel te wensen overlaat. Hij denkt dat RTL 5 wat meer geld moet spenderen aan de show met presentatrice Renate Verbaan. “Als vaste RTL 5-kijker: laten ze nou eens wat meer geld steken in Project Catwalk. Het is zo’n slap aftreksel in vergelijking met de USA-versie. En Renate Verbaan verdient ook wat meer aandacht qua grime en kleding. En die zogenaamde meester is een watje! Altijd tegenspraak van designers“, zegt hij.

Project Catwalk trekt wekelijks ongeveer 450 duizend kijkers op de maandagavond van RTL 5. In het programma moeten kandidaten iedere week een modeopdracht vervullen. De winnaar krijgt een modespread in de Marie Claire, 15.000 euro en een eigen catwalkshow op de Amsterdam International Fashion Week. Ook wordt de winnaar vertegenwoordigd door PR Bureau Spice PR.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen