Patricia Paay wil Jacques d’Ancona niet in jury ‘Got Talent’

Geplaatst op Thu 20 May 2010 om 11:58

Foto: SBSPatricia Paay (61) zal niet toelaten dat Jacques d’Ancona (72) naast haar plaats zal nemen in de jury van Holland’s Got Talent, dat dit najaar verhuist van SBS 6 naar RTL 4 met Robert ten Brink als nieuwe host. Woensdag meldde De Telegraaf dat d’Ancona in de race is voor een plek in de jury. “Deze man heeft zoveel nare dingen over mij gezegd, die komt er echt niet in. Ik ben namelijk voorzitter van de jury en alleen ik bepaal wie er in de jury naast me komt zitten“, zegt Paay in de krant.

Jacques d’Ancona, jarenlang jurylid in de Soundmixshow van Henny Huisman, zei zich woensdag zeer te verheugen op een rol in Holland’s Got Talent. “Ik kan wel toetsen of wat op het podium voorbijkomt ergens op slaat. Ik hoop dat ze me bellen“, zegt hij.

Patricia Paay: “Jammer voor meneer d’Ancona. Er is voor hem echt geen plaats. Over mijn lijk dat dit zal gebeuren. Jacques heeft mij ooit een ongeschikt persoon voor een jurypanel genoemd omdat ik gebrek zou hebben aan vakkennis. En waar kennen we hem nu eigenlijk van? Ooit was hij jurylid van de Soundmixshow van Henny Huisman. Dat is alweer zo lang geleden. En laten we eerlijk zijn; zo’n oubollige man is toch niet meer van deze tijd?

Waarschijnlijk zal ook Albert Verlinde plaatsnemen in de jury van Holland’s Got Talent.
57 Reacties op “Patricia Paay wil Jacques d’Ancona niet in jury ‘Got Talent’”


 1. Peter

  En terecht. Verder is d’Ancona zo ‘geweest’…

 2. Tom

  Ze heeft gelijk. Alsjeblieft zeg, de tijden van Soundmixshows en
  Jacques zijn voorbij.

 3. Anonymous

  Zeker.
  Die man hoeven we niet meer.

 4. OMG

  Armoe troef…..

 5. oetlul

  Meneer d’ancona is 72.. Ga dan in godsnaam van je pensioen genieten, want veel mensen hier in nederland willen dat graag maar kunnen het niet.
  Overigens heeft mevrouw Paay gelijk en mag die man niet in de jury komen, evenals albert verlinde.

 6. Anonymous

  Kunnen we van deze mevrouw verlost worden. Waar is de tijd dat ze in Engeland woonde en we niets van haar hoorden gebleven? Ik ga alleen al om haar niet kijken.

 7. Anonymous

  Voor Jacques d’Ancona, dan gaat zij te minste weg.

 8. Lies

  Kan iemand een bejaardenshow voor beide verzinnen op een lokale omroep? Iets met pruiken en kunstgebitten?

 9. Coke jij?

  Wie gaat er nou kijken naar een “meisje” van in de 60? Grote fout van RTL.

 10. Anonymous

  Ik kijk dat programma niet ,maar ik zou toch d,Ancona kiezen .
  Dat wjf met die grote bek wil nu al de dienst uit maken ,kom nou.

  Nederland was toch niet goed voor haar ,dus oprotten met die grote bek.

 11. Caroline

  Kunnen ze allebei niet worden geannuleerd? Allebei even oubollig en allebei derderangs bn-ers die nooit iets noemenswaardigs hebben gepresteerd. Zet er iemand van deze tijd neer met vakkennis, uitstraling en charisma!

 12. De Waarheid!

  Ha ha, die is goed! Ouwbollige man. Nee, ik zie hem wel zitten. Samen met Paay, twee bejaarden naast elkaar. Net als bij de Muppet show, met die sarcastische twee oude knarren op het balcon! Maar ik denk wel waarom Paay deze meneer niet ziet zitten. Hij weet te veel, heeft er meer verstand van en vooral belangrijk, hij laat zich niet in de hoek drukken door Paay. Paay is gewoon bang en dat is een slechte raadsheer.

 13. Heleen

  Voor mij mogen ze beiden opgeborgen worden. Nou ja, weer een programma dat ik met een gerust hart over kan slaan! Ik ga nog tijd overhouden zo.

 14. Mathew

  Paay heeft nu al praatjes, terwijl er niets zeker is EN haar contract is nog niet getekend. Er is alleen over gebeld! Dus Paay doe mij een plezier en doe een extra dikke laat Qukident op de kunstgebit en je lippen en laat dit drogen. Dan hoeven we dat gekwek van jou niet meer aan te horen!

 15. Ronakd

  Weg met Paay, wat een omhooggevallen verwend nest zeg. Ok Jacques d’Ancona is enigszins op leeftijd, maar verstand van zaken en talent heeft hij wel. Meer dan Paay ooit zal hebben. Dus liever D’Ancona als Paay.

 16. Anonymous

  Mevrouw Paay moet even heel rap indemmen. Ik ben de voorzitter en ik bepaal wie er in de jury komt. Je zou jezelf eens moeten horen. Hoezo verwaand. Je bent gewoon een omhooggevallen stuk vreten dat zichzelf ook in de categorie mag plaatsen dat qua leeftijd ook niets meer met de huidige muziekgeneratie van doen heeft. Leuk bijkomend feit is ook dat meneer D’Ancona met z’n enorme vakkennis, in tegenstelling tot mevrouw Paay daarentegen, een hele hoop Nederlands talent heeft gevonden. Daar komt nog eens bij dat hoe erg je het ook niet met elkaar hoeft eens te zijn je je ook professioneel kunt opstellen en ervaringen uit het verleden niet steeds hoeft op te rakelen. Ouwe koeien noemen ze dat. Ik wil mevrouw Paay met al haar levenservaring dat toch weleens uitleggen. Heel bijdehand ik ben 24. Ook niet hopend dat mevr Paay daarop iets met zou willen. Ik hou het liever bij mijn eigen leeftijdcategorie. Hoe dan ook, ik zou meneer D’Ancona met zijn expertise 10keer liever in de jury willen zien zitten dan Albert Verlinden. De HYPOCRIET!!!!!!! (Eerst alleen maar over de king of POP alleen maar gal lopen spuwen en daarna bijna niet meer van Jermain of kunnen blijven en bijna tot zijn schouder in zijn achterste zitten). Laat hem maar lekker die reclames doen, dat is de enige manier waarop hij het Nederlandse volk kan en alleen maar zou mogen vermaken!!!!
  Ik heb gesproken en ben benieuwd hoe anderen hierover denken

 17. TeeVeetje

  Hoe kan die ouwe taart van ruim 60 nu bepalen met wie ze wel of niet een programma wil zitten . Ik dacht dat de programmamaker dat deden !!!!!!! Bovendien is er nog niks getekend tussen haar en RTL , dus loopt ze aardig voor de muziek uit .

 18. Barbara

  ik wil adam curry in de jury!

 19. Heleen

  “Deze man heeft zoveel nare dingen over me gezegd”……. Ach meid, ook de rest van normaal denkend Nederland heeft zoveel nare dingen over je gezegd of op zijn minst gedacht.

 20. David

  Liever Jacques dan dit Patricia Paay… mediageil oud lijk, bah. Wat een verschrikkelijk inhoudsloos mens zonder enig talent. Waar kennen we haar dan van? Niet van al haar hits, want die heeft ze niet!

 21. peter

  Tsja, als ik eerlijk ben dan denk ik ook dat Jacques er veel meer verstand van heeft dan Patricia Paay. Ik ben eigenlijk zo langzamerhand wel heel erg klaar met haar. Ze krijgt steeds meer praatjes en air. En je kunt van Jacques d’Ancona zeggen wat je wilt, maar dat is altijd wel een normaal figuur geweest, had goed commentaar en had niet zoveel eigendunk.

 22. Aap, Coke, Mies

  Nemt RTL niet een enorm risico, aangezien oudere mensen zoals Paay vergeetachtig worden? Ze moet wel kunnen onthouden dat ze nu bij RTL zit en niet meer bij SBS. Daanaast moet ze ook kunnen onthouden dat er verschillende mensen optreden. Krijgt ze ook iemand die haar bijstaat als ze in slaap sukkelt?

 23. Mir

  Galjaard rijmt op bejaard! Dit moet voor Erland de connectie zijn, want als het om talent en deskundigheid gaat kan hij nooit aan P. Paay gedacht hebben.

 24. m

  Nu al sterallures die Paay , waar bemoeid dit mens zich mee .
  Please RTL laat deze nul geen contract tekenen bij jullie

 25. TeeVeetje

  Ik vraag me af wat Patricia Paay moet betalen aan die ToyBoy om af en toe in het openbaar gefilmd en op de foto gezet te worden . Ik kan me niet voorstellen dat hij gratis met dat ” weggewaaide kippenhok ” in het openbaar wil verschijnen . En je staat ook zo lekker voor schut bij je vrienden en familie als je omgang hebt met vergane glorie !!!!

 26. Anonymous

  10x liever Jacques d’Ancona dan Oma Paay.
  Beetje rare reden ook. Omdat D’Ancona de waarheid vertelt mag hij niet meedoen. Zegt veel over de eerlijkheid van fossiel Paay.

 27. Jeroen

  Rot op Paay, we zijn je liever kwijt dan rijk!
  Erland, heb je re geen spijt van dat je nu opgescheept zit met dit hoogbejaarde kreng.

  de reakties vallen nu overigens nog mee, kan het er mee te maken hebben dat dit toch RTL-gerelateerd nieuws is, en de RTL-jongens daarom nogal zachtjes zijn met kritiek

 28. Zou het waar zijn?

  Ik heb gehoord dat Patricia Taay heel scherp onderhandelt en een eigen rollatorparkeerplaats heeft gekregen!

 29. moi

  Reactie op Zou het waar zijn?: Whahahaha, en Paay moet inderdaad opzouten!

 30. Anonymous

  en als je dan toch gaat neem dan ook gelijk die tv-zus Brard mee. Niemand zal jullie missen. Jullie zijn passé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 31. HDG

  Wat moeten al die ouwe lijken op tv?

 32. ANGEL

  Reactie op Anonymous:

  Heb ik soms iets gemist??
  Is Patricia Oma geworden??
  Of is hier alweer wartaal neer gezet, zoals altijd.

 33. ANGEL

  GEEN… Jacques d’Ancona …EN GEEN …Kwalbert Verlinde AUB.!!!

 34. ANGEL = dom

  Reactie op ANGEL: De twee reacties boven de mijne zijn inderdaad wartaal. Fijn dat je dat zlf inziet.

 35. Anonymous

  Vraag gewoon eens muzikant of een zangpedagoog in de jury i.p.v. die “bekende Nederlanders”.

 36. mark

  Soooow zeg, dat wijf heeft een attitude. Denkt dat ze Linda de Mol is en dat dan haar wil wet is. :-o

 37. Chiel

  Wat een air heeft dat mens zeg! Ze mag echt HEEEEEL erg blij zijn dat rtl haar wil. Wees blij DAT je een baan hebt! En waar kennen de mensen Paay nu eigenlijk van? Mensen boven de 30 misschien nog van haar muziek, maar verder…. het bitterbal gebeuren. Triest!

 38. Televisiefreaks

  Paay is een oude reltante. Daar past D’Ancona prima naast en Paay beslist er niet over.

 39. Anonymous

  ik pleit voor Bulletje in de jury… Zelfs hij heeft meer gevoel voor talent in zijn twee hoorns dan Gordon, Alberta Verlinde, Paay bij elkaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 40. Heleen

  Ik heb het afgelopen half jaar toch eigenlijk steeds meer sympathie en begrip voor die Adam gekregen! Ben er alleen niet blij mee dat ze door die breuk weer definitief in Nederland is komen wonen. Ik kan me van vroeger niet herinneren dat het zo’n verschrikkelijk braakmiddel was.

 41. Laus

  Reactie op Anonymous:

  Mee eens!
  Als ik denk aan Bulletje….waarom komt de kindersoundmixshow niet terug?

 42. hup

  Doe mij maar Jaques D’anone. DIe Paay is me veel te aandachtstellerig! Gezwets en gedoe altijd. Hup Jaques!

 43. Owen

  Paay is gewoon een Diva! Vind het wel grappg… ze heeft Gelijk waarom Jaque uit D’aComa halen. Zet er liever wat jong en nieuw talent naast.

 44. Heleen

  Reactie op Owen: Ach het is maar hoe je het woord “Diva” interpreteert. “Divagedrag” vertoont ze in ieder geval.

 45. Ronaldo Smit

  Hahaha, dit is echt grappig!!! Volgens mij is Paay bijna net zo oud als hem, ik weet niet hoe oud zij denkt dat ze is… Ook weet ik niet waarom Paay zoveel in het nieuws is en wat ze de NL’se televisie te brengen heeft.. Jacques heeft vakkennis, dat heeft hij bewezen. Zij is een onhoog gevallen oud wijf die denkt dat ze jong en interessant is. Respect voor Jacques.

 46. Geen bewonderaar

  Paay heeft ooit een keer iets gezongen en dat was zo slecht dat ze maar met een zogenaamde rijke man is getrouwd. Waarom is RTL zo dom om dit ongetalenteerde en gefotoshopte mens een contact aan te bieden? Weinig succes gewenst RTL met jullie bejaarde jurylid.

 47. Jeroen

  Reactie op Owen:

  wel een hoogbejaarde diva die maar een aantal jaren verschilt met dáncona

 48. robie

  Tatjana dan? en aan de andere kant Mickey?

 49. robie

  Oh nee, het moeten wel 2 sterke mannen zijn, want mevrouw Paay kan niet alleen het trappetje meer op en af wat achter de desk staat. Ik was bij de opnames van Popstars en tijdens de commercialbreaks, wanneer ze even een slokje water neemt in de coulissen, moest Madam geholpen worden, omdat ze het niet alleen kon redden :( Over ouderdom gesproken…

 50. Timo

  Sorry hoor, maar Patricia Paay, waarschijnlijk Albert Verlinde en Jacques D’Ancona in de jury van Got Talent. Waar zijn ze mee bezig bij RTL denk ik dan gelijk. Moet de gemiddelde leeftijd van de show soms 60 jaar worden gelijk aan de jury. Met zo iemand kan toch een persoon van gemiddeld tussen de 16 en 50 jaar zich toch over het algemeen niet identificeren. Als dit allemaal klopt zijn het echt slechte keuzes.

 51. Henk

  Reactie op Timo: Tuurlijk kunnen die zich daarmee wel identificeren. Denk je soms dat ze allemaal in een egotrip zitten ?

 52. Dimitri

  Jacques.. wie?

 53. Henk

  Reactie op robie: Lul niet! Mijn pa is 79 en die doet alles zelf, dus ene van 61 heeft echt geen hulp nodig. Praatjesmaker!

 54. Kaj

  Maximale leeftijd: 60. Patricia en Jacques allebei weg

 55. Heleen

  Ik vind de leeftijd eerlijk gezegd nog het kleinste probleem!

 56. Misha

  Sinds waneer is Patricia voorzitter van HGT?

 57. Anonymous

  wat een slap gelul allemaal,laat die ouwe tang toch gaan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.