Patricia Paay wil Jacques d’Ancona niet in jury ‘Got Talent’

Foto: SBSPatricia Paay (61) zal niet toelaten dat Jacques d’Ancona (72) naast haar plaats zal nemen in de jury van Holland’s Got Talent, dat dit najaar verhuist van SBS 6 naar RTL 4 met Robert ten Brink als nieuwe host. Woensdag meldde De Telegraaf dat d’Ancona in de race is voor een plek in de jury. “Deze man heeft zoveel nare dingen over mij gezegd, die komt er echt niet in. Ik ben namelijk voorzitter van de jury en alleen ik bepaal wie er in de jury naast me komt zitten“, zegt Paay in de krant.

Jacques d’Ancona, jarenlang jurylid in de Soundmixshow van Henny Huisman, zei zich woensdag zeer te verheugen op een rol in Holland’s Got Talent. “Ik kan wel toetsen of wat op het podium voorbijkomt ergens op slaat. Ik hoop dat ze me bellen“, zegt hij.

Patricia Paay: “Jammer voor meneer d’Ancona. Er is voor hem echt geen plaats. Over mijn lijk dat dit zal gebeuren. Jacques heeft mij ooit een ongeschikt persoon voor een jurypanel genoemd omdat ik gebrek zou hebben aan vakkennis. En waar kennen we hem nu eigenlijk van? Ooit was hij jurylid van de Soundmixshow van Henny Huisman. Dat is alweer zo lang geleden. En laten we eerlijk zijn; zo’n oubollige man is toch niet meer van deze tijd?

Waarschijnlijk zal ook Albert Verlinde plaatsnemen in de jury van Holland’s Got Talent.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen