GTST-acteur Feltkamp: ‘Liever The Simpsons dan GTST’

Foto: RTLGTST-acteur Ruud Feltkamp (20) zit elke werkdag steevast om acht uur voor de buis. Niet om naar zijn eigen soapserie Goede Tijden Slechte Tijden te kijken, maar voor de tv-serie The Simpsons op humorkanaal Comedy Central. Dat zegt Feltkamp zaterdag in een interview met De Telegraaf. The Simpsons is het favoriete programma van Feltkamp. “Mijn broer en ik kijken standaard om 20.00 níét naar Goede tijden, maar naar The Simpsons op Comedy Central. Humor, daar houden we van.

Feltkamp vindt Comedy Central een aanwinst voor het Nederlandse tv-landschap. “Ik heb humor erg gemist. Gelukkig mag er zelfs in Goede Tijden weer een beetje worden gelachen. Sinds de komst van Comedy Central is er weer humor, maar wat mij betreft mag er nog veel meer gelachen worden.”

Andere favoriete programma’s van Feltkamp zijn Futurama, Lost en Wie is de Mol?. “En nu denkt natuurlijk iedereen dat ik alleen maar tekenfilms zit te kijken, maar dat is dan maar zo: Family Guy is ook helemaal top. En ik kijk ook bijna dagelijks naar De Wereld Draait Door!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen