Daphne Bunskoek interviewt Russell Crowe

Foto: Lilian van RooijDaphne Bunskoek heeft acteur Russel Crowe geïnterviewd voor haar dagelijkse programma over het Cannes Filmfestival op Nederland 2. Het vraaggesprek is woensdag te zien in de eerste aflevering van ‘Cannes Filmfestival 2010’ op Nederland 2. “Ik heb dinsdag gesproken met Russell Crowe“, aldus Bunskoek op 3FM. “Dat had wat voeten in de aarde. Ik heb tweeënhalf uur op de man gewacht en toen werden mijn vijf minuten terug- gebracht naar vier, maar ik heb hem gesproken. Heel leuk.”

Bunskoek zal tot en met 23 mei dagelijks te zien zijn met haar Cannes-verslag. “Ik heb ook twee jaar de talkshows bij de IDFA gedaan. Voor mij voelt het wel logisch en ik vind het hartstikke leuk“, zegt de presentatrice. “Ik wil niet per se dingen doen die heel ver weg van Boulevard staan, want ik heb het daar hartstikke leuk gehad. Maar het is nu tijd voor iets anders. En ach, het is ook een beetje gossip en glamour hier.

Het Cannes-programma begint om 23.40 uur en duurt een kwartier. “We gaan gewoon proberen om de leukste regisseurs en acteurs te spreken te krijgen en elke dag zenden we ’s avonds een kwartier uit. Oliver Stone is er, Tim Burton is voorzitter van de jury, Woody Allen gaan we waarschijnlijk spreken. Dat zou te gek zijn.

Bunskoek hoopt dat men woensdagavond laat toch nog voor de buis zit. “Vanavond Russell Crowe, openingsfilm en de rode loper. Gewoon lekker wakker blijven.”

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen