Cornald Maas adviseert RTL X Factor-finale te verhuizen

Foto: Falco HassinkCornald Maas, de commentator van het Eurovisie Songfestival, denkt dat RTL 4 de X Factor-finale beter kan verplaatsen als Sieneke doorgaat naar de finale van het Songfestival. Beide finales staan op zaterdag 29 mei recht tegenover elkaar geprogrammeerd. “Ik ben benieuwd wat RTL doet mocht ze toch doorgaan naar de finale. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je de finale van X Factor, die toch al minder aan is nu vind ik, recht tegenover het Songfestival gaat zetten“, vertelt hij in de radioshow ‘Giel’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen