X Factor-kandidaten zetten zich in voor War Child

Geplaatst op Thu 22 Apr 2010 om 12:08Foto: William RuttenDe twaalf acts van de X Factor- liveshows, inclusief de afvallers, hebben woensdagavond een optreden gegeven tijdens het War Child Peace Concert voor de poort van het Vredespaleis in Den Haag. Ze zongen het nummer ‘You’re the voice’ van John Farnham om aandacht te vragen voor kinderen die slachtoffer zijn van oorlog. De twaalf X Factor-acts zingen het nummer op vrijdag 30 april ook in de liveshow van X Factor op RTL 4. Daarna wordt het lied digitaal uitgebracht op single.

De X Factor-uitvoering van You’re the voice zal direct na de liveshow van X Factor op vrijdag 30 april te downloaden zijn via iTunes. De opbrengst komt voor een groot deel ten goede aan War Child, dat zich inzet voor jonge slachtoffertjes van oorlogen. “Per verkochte single is, na afdracht van de rechten en gemaakte kosten, 75 cent bestemd voor programma’s van War Child“, zegt een woordvoerster van RTL.


11 Reacties op “X Factor-kandidaten zetten zich in voor War Child”


 1. 2.0

  top dat de afvallers ook mee mogen doen maar nog steeds baal ik dat fierce er meteen uit gegaan is zij waren voor mij tog wel finale waardig btw de engelse fierce (miss frank) van the x factor uk heeft een plaat uitgebracht hij heet caught up
  check m out na een paar x luisteren is het egt een top nummer

 2. Joris

  Ik vind dat Sumera X Factor mag winnen.

 3. j

  Die Sarina vind ik vreselijk. Emotieloos en kil is ze. En ze is natuurlijk best mooi voor haar leeftijd maar ze lijkt net omgebouwd.

 4. Erik

  En niet te koop in de winkels? nou dat is balen. Weet nog best dat de single van idols 1 en 2 redenlijke hits werden. idols 3 kwam ook met alleen een digitale single en die haalde nooit de hitlijsten

 5. vinn

  Leuk hoor! Hoop wel dat het een beetje eerlijk verdeeld is, bij idols 1 hadden Dewi (=D) en Hind de overvloed en bij 2 duidelijk Boris.
  Als het dan nu toch 1tje meer moet doen de rest hopelijk Danielle

 6. 123

  War Child is een enge club, ze hebben geen belang bij vrede want dan zijn ze overbodig

 7. Marcel

  Reactie op 123: deze opmerking slaat werkelijk nergens op.

 8. inge

  inderdaad! 123 stond zeker niet vooraan dat de hersens werden uitgedeeld…

  Wat mij betreft mogen Sarina en Donny in de finale staan! Dat zijn de absolute toppers!

 9. Sven L.

  Ik vind dat Daniëlle en BadBoyz in de finale horen; lekkere commerciele koppies alledrie :-)

 10. Niels

  Sarina, Sumera en Jaap zijn voor mij de knallerd. Daarnaast komen BadBoyz, Donny en Danielle ook ver! Van mij mag Mathijs of Maaike er de volgende aflevering uit!

 11. NEGATIEF

  Reactie op j: “Best mooi voor haar leeftijd”? Ik vraag me af of dit nou een compliment is of een belediging.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.