X Factor-kandidaten zetten zich in voor War Child

Foto: William RuttenDe twaalf acts van de X Factor- liveshows, inclusief de afvallers, hebben woensdagavond een optreden gegeven tijdens het War Child Peace Concert voor de poort van het Vredespaleis in Den Haag. Ze zongen het nummer ‘You’re the voice’ van John Farnham om aandacht te vragen voor kinderen die slachtoffer zijn van oorlog. De twaalf X Factor-acts zingen het nummer op vrijdag 30 april ook in de liveshow van X Factor op RTL 4. Daarna wordt het lied digitaal uitgebracht op single.

De X Factor-uitvoering van You’re the voice zal direct na de liveshow van X Factor op vrijdag 30 april te downloaden zijn via iTunes. De opbrengst komt voor een groot deel ten goede aan War Child, dat zich inzet voor jonge slachtoffertjes van oorlogen. “Per verkochte single is, na afdracht van de rechten en gemaakte kosten, 75 cent bestemd voor programma’s van War Child“, zegt een woordvoerster van RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen