Sander Janson blij met presentatie S.O.S. Verbouwing

Sander Janson vindt het erg leuk dat hij S.O.S. Verbouwig mag overnemen van Angela Groothuizen. Hij opent dinsdag om 20.30 uur het tweede seizoen op RTL 4. “Door Campinglife heb ik jaren in een bepaald keurslijf gezeten en nu kan ik eindelijk eens een andere kant van mezelf laten zien. Hier moet ik veel all- rounder zijn. Van de omgang met gasten in ontspannen vakantiesfeer naar het confronteren van malafide aannemers, waarbij het er soms pittig aan toegaat“, zegt hij in Televizier.

Groothuizen wilde stoppen met S.O.S. Verbouwing, omdat ze het programma niet bij haar vond passen. “Voor zover ik weet, had Angela een volle agenda en paste het programma niet zo goed bij haar als ze vooraf had gedacht. Voor dit programma heb je iemand met gevoel nodig, die dicht bij mensen staat. Een mensenmens. Dat is Angela ook. Geen Breekijzer-persoon, maar wel iemand die, als het nodig is, de confrontatie durft aan te gaan. De opzet blijft eigenlijk hetzelfde.

Janson zei gelijk ‘ja’ tegen het tv-programma. “S.O.S. Verbouwing is een allesomvattend programma en dat maakt het zo leuk. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen ik werd gevraagd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen