RTL-mentalist Stooker werkte mee aan SBS-show

Mentalist en goochelaar Richard Stooker, die vanaf zondag mentalisten als Uri Geller wil gaan ontmaskeren in een nieuwe RTL 5-show, heeft tot vorige week meegewerkt aan de SBS 6-show De Nieuwe Uri Geller. Dat vertelt Stooker, die dit weekend zijn identiteit onthulde, in De Telegraaf. “Ik heb SBS en de men- talisten vanaf seizoen één tot vorige week geholpen met trucs en zelfs eigen spullen uitgeleend. Ik weet dus zeker dat er trucs worden gebruikt. Ik heb er vele zelf geleverd“, zegt hij.

Stooker deed in 2008 zelf mee aan De Nieuwe Uri Geller. “Ik sta achter mijn actie. Uri Geller moet ontmaskerd worden. In mijn tv-programma wil ik de nuchterheid in Nederland terugbrengen. Geller heeft geen bijzondere krachten. Hij laat bijzondere trucs zien. Ik ga ze uitleggen.

De Nieuwe Uri Geller-presentatrice Patty Brard is boos op Stooker. “Hij is een zielige goochelaar, die zich niet kan zich niet voorstellen dat er daadwerkelijk bovennatuurlijke krachten bestaan. Alles wil hij op het niveau terugbrengen dat hij kan begrijpen. Hij ziet overal een truc in.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen