Mannen tegen vrouwen in speciale Ik Hou Van Holland

Foto: Roy BeuskerDe Konginnedag-special van Ik Hou Van Holland op 29 april wordt een strijd tussen bekende mannen en vrouwen. Dat heeft RTL 4 donderdag laten weten. Het mannenteam bestaat naast teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge uit Winston Gerschtanowitz, Martijn Krabbé en Jack Spijkerman. Het vrouwenteam staat, zoals eerder bekend werd, onder leiding van Irene Moors. Zij wordt bijgestaan door Caroline Tensen en het Koffietijd-duo Loretta Schrijver en Quinty Trustfull.

Irene Moors was één keer eerder teamcaptain van Ik Hou Van Holland. Vorig jaar werd in een speciale aflevering het jubileum van RTL 4 gevierd. Ook toen ontving Moors tv-collega Loretta Schrijver in haar team.

In de Koninginnedag-aflevering vindt live de trekking plaats van de PostcodeKanjer van 20 miljoen euro. Jan Smit zal tijdens de uitzending een optreden verzorgen.

De speciale aflevering van Ik Hou Van Holland is op donderdag 29 april tussen 20.30 en 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen