Jan Slagter: ‘Loretta Schrijver niet geschikt voor Koffietijd’

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver heeft volgens Omroep MAX-baas Jan Slagter niet de persoonlijkheid om een ochtendshow als Koffietijd te dragen. Dat zegt Slagter woensdag in het Algemeen Dagblad. Schrijver ging in 2007 aan de slag voor MAX, maar stopte een jaar later met haar talkshow vanwege een burn-out. “Loretta kan zo’n show gewoon niet dragen. Daar heeft ze de persoonlijkheid en vaardig- heden niet voor. Ook met Koffietijd gaat ze het niet redden, ze doet gewoon maar wat“, zegt Slagter.

Volgens Slagter doet Schrijver bij Koffietijd niet wat ze echt wil. “Toen ze bij ons werkte zei ze: Gordon en Jan Smit wil ik niet in mijn programma. Zij hebben helemaal niks interessants te melden. Raad eens wie er in de eerste Koffietijd zaten: Gordon en Jan Smit. Zo standvastig is zij dus. Wanneer je gigantisch lang met iemand vruchtloos hebt overlegd over dat soort dingen steekt dat wanneer je haar weer zo bezig ziet.

MAX komt in het najaar ook met een ochtendshow om tien uur. RTL 4 heeft contact opgenomen met MAX of het niet een uur later kon. “Maar dat doen we niet. We gaan ze helemaal slopen. Het is ook zo’n aan elkaar gesponsord geval, zelf nemen ze geen enkel initiatief. Wij leggen de nadruk op eigen onderwerpen. Overigens: ik denk dat Koffietijd in het najaar al van de buis is. De duikelende kijkcijfers zijn keihard.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen