Ton Rozestraten commercieel directeur RTL Nederland

Ton Rozestraten is vanaf 1 juni opnieuw commercieel directeur van RTL Neder- land. Rozestraten bekleedde die functie eerder van 2001 tot en met 2004, maar verliet het mediabedrijf in 2005 om aan de slag te gaan als commercieel directeur van de nieuwe tv-zender Talpa. Nu keert hij terug bij RTL. “Het permanente streven van RTL Nederland naar optimale klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie spreken mij enorm aan. Ik zie er naar uit om daar een grote bijdrage aan te leveren.

Rozestraten heeft ruime ervaring in het adviseren van adverteerders, media- en reclamebureaus. Hij is medeoprichter en -eigenaar van media exploitatiebedrijf Triade Media. “Met Ton halen we een zeer bekwame commercieel bestuurder in huis. Zijn brede kennis en ervaring op het gebied van consumentenmarketing en crossmediale exploitatie is groot. Hij is een echte ondernemer die nieuwe wegen durft in te slaan en de wensen van onze klanten als geen ander kent. Zijn kwaliteiten sluiten naadloos aan bij ons bedrijf“, zegt algemeen directeur van RTL Bert Habets.

In december vorig jaar stapte commercieel directeur Paul Siero na ruim een jaar al weer op bij RTL Nederland. “Mijn toekomst ligt ergens anders“, zei hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen