Ontknoping gemeenteraadsverkiezingen op Nederland 1

Foto: NOSDe NOS doet woensdag live verslag van de verkiezingsavond in het programma ‘Nederland Kiest’ op Nederland 1. Mede door de val van het kabinet en recente politieke ontwikkelingen beloven de ge- meenteraadsverkiezingen spannender te worden dan ooit. Rob Trip presenteert het programma vanuit de NOS-studio in Hilversum, Ferry Mingelen is politiek duider, Herman van der Zandt verzorgt de uitslagen en Paul Witteman leidt na middernacht het slotgesprek vanuit het stadhuis in Den Haag.

Nederland Kiest brengt de laatste ontwikkelingen, uitslagen, interviews en live schakelingen naar diverse partijbijeenkomsten. Terwijl de uitslagen vanuit het hele land binnenstromen, brengt de NOS reacties van het publiek en de politiek vanaf een verschillende aantal locaties in het land. De NOS is aanwezig bij de gemeentehuizen in Almere, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, de partijbijeenkomsten van het CDA en de PvdA (beide in Den Haag), de SP (Rotterdam), de VVD (Den Haag), de PVV (Den Haag en Almere), GroenLinks (Utrecht), de ChristenUnie (Den Haag), D66 (Utrecht) en de Partij voor de Dieren (Den Haag) en Trots op Nederland (Den Haag).

Op donderdag, de dag na de verkiezingen, brengt het NOS Journaal om 7.00 en 8.00 uur extra lange ochtendbulletins van bijna een half uur op Nederland 1 en 2. Hierin staan de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen centraal.

Nederland Kiest is woensdag tussen 21.00 en 1.10 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen