‘Ik Hou Van Holland leukste tv-show van Nederland’

Foto: Roy BeuskerNederlanders vinden Ik Hou Van Holland met Linda de Mol de leukste show op de Nederlandse televisie. Dat blijkt uit een onderzoek van Intomart GfK in opdracht van Comedy Central en Veronica Magazine. Ik Hou Van Holland krijgt een 7,4. “Draadstaal komt op een goede tweede plaatst en scoort eveneens een 7,4, al is het een stuk minder bekend“, aldus Comedy Central. “De Comedy Central-show New Kids blijft met een 6,9 programma’s als Ranking the Stars en TV Kantine voor.

Ruben Nicolai is gekozen tot leukste tv-presentator van een humoristisch programma met een 7,2. “Hiermee steekt hij met kop en schouders boven de anderen uit. Paul de Leeuw en Linda de Mol volgen op gepaste afstand met beiden een 6,5. Grappig is dat men Irene Moors met een 6,3 net iets leuker vindt dan Carlo (6,1).”

Voor Gordon ziet het er minder rooskleurig uit. “Hij werd samen met Albert Verlinde en Gerard Joling met een onvoldoende gewaardeerd. Ook de goedlachse Frans Bauer kan het Nederlandse publiek niet behagen op humor gebied. Wie helemaal niet als humoristisch wordt ervaren, is Patty Brard. Zij heeft met een 4,1 de laagste gemiddelde waardering van het onderzoek.

Edwin Evers wordt als leukste DJ van Nederland gezien. “Jarenlang voor dag en dauw opstaan, levert hem een rapportcijfer 7 op. Minder bekend maar wel hoog gewaardeerd is CoenSwijnenberg. Met een score van 6,7 wordt hij net iets leuker gevonden dan zijn medepresentator Sander Lantinga (6,6).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen