Datingshow voor prinsen in première bij SBS 6

Foto: Roy BeuskerBij SBS 6 gaat zaterdagavond na Move Like Michael Jackson de nieuwe tv-show ‘Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw’ in première. Drie prinsen uit India, Italië en Samoa gaan in Amsterdam op zoek naar ware liefde. Het drietal deelt een appartement en probeert via een tijdelijke baan en het uitgaansleven hun ‘prinses op het witte paard’ te vinden’. “Eerder stond een dergelijk concept centraal in de succesvolle blockbuster Coming to America met Eddie Murphy“, legt een zegsman uit.

In de film Coming to America, die vorige week 620.000 kijkers trok op SBS 6, speelt Eddie Murphy een Afrikaanse kroonprins die in de New Yorkse wijk Queens op zoek gaat naar een geschikte vrouw. In Prins Zoekt Vrouw gaan drie prinsen in Nederland op zoek naar een vrouw. “De kijker is er getuige van hoe de prinsen zich verbazen over de Nederlandse gebruiken. Zo zijn ze niet gewend om geld in een winkelwagentje te stoppen en zijn ze verrast dat er zo veel vrouwen fietsen op straat.

Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen