‘Winston Gerschtanowitz nieuwe Ron Brandsteder’

Foto: AVROZanger Danny de Munk kijkt als bekende Nederlander zelf ook graag naar de showrubriek RTL Boulevard van RTL 4. De Munk, binnenkort weer te zien in een reallifesoap, is zeer onder de indruk van het presentatieduo. “Albert Verlinde is heel erg goed. Ik hou niet van roddelen, maar hij is wel de beste in zijn vak. Winston Gerschtanowitz is ook top. Hij is voor mij de nieuwe Ron Brandsteder, of de nieuwe Ivo Niehe, hij praat zelfs een beetje zoals hem. Beetje ouwelijk, maar een enorm talent.

De 40-jarige De Munk kijkt graag naar televisie. Goede tv-presentatoren vindt hij Antoinette Hertsenberg, Sonja Barend en Matthijs van Nieuwkerk. “Hij is intelligent, iemand van de scholing, waar ik meer een man ben van de praktijk. Ik heb het allemaal geleerd door schade en schande. Lieke van Lexmond, ook top en zo heerlijk fris. Een nieuwe generatie“, zegt hij in VARA Gids.

De Munk heeft onlangs met plezier gekeken naar ’24 uur met Gordon’ van de VPRO. “Ik herken veel van Gordon in mijzelf. Hij is, net als ik, een enorme flapuit. Ik ben dan geen homo, maar ik voel dat hij in alles geborgenheid zoekt. Dat zoeken naar geborgenheid, dat herken ik. En in zo’n uitzending met Wilfried de Jong zie ik dat en dan breekt mijn hart. Na die uitzending heb ik Gordon direct een sms’je gestuurd en gezegd dat ik van hem hou.

Danny & Jenny gaan verhuizen, de nieuwe reallifesoap met Danny de Munk, is vanaf vrijdag 5 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen