Van der Vorst herhaalt oud item vanwege Winterspelen

Foto: RTLIn een nieuwe aflevering van het RTL 4- programma ‘Van der Vorst ziet sterren’ was vrijdagavond een oud interview met Tatjana Simic te zien, omdat de makers de concurrentie met de Winterspelen op Nederland 1 niet aandurfden. Dat zegt RTL-presentator Peter van der Vorst op Twitter. De reportage waarin hij Tatjana thuis bezoekt werd eerder uitgezonden in juli 2009. “Tatjana was inderdaad een herhaling. We dachten weggevaagd te worden door het schaatsen“, zo laat Van der Vorst zaterdag weten.

De interviews met Alexander Pechthold en Laura Jansen die vrijdag ook te zien waren, zijn wel nieuw. Uiteindelijk keken er 768.000 mensen naar Van der Vorst ziet sterren, tegenover 1,2 miljoen kijkers vorige week.

Achteraf gezien vallen de kijkcijfers best mee, vindt Van der Vorst. “Toch nog 768.000 kijkers tegenover schaatsen en Sauerbreij. Had minder verwacht. Leuk!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen