TROS-directeur: ‘Yolanthe is een veelzijdig talent’

Foto: TROSTROS-directeur Peter Kuipers is erg blij dat Yolanthe Cabau van Kasbergen bij zijn omroep onder contract staat. Hij ziet een groot talent in haar. “We hebben Yolanthe binnengehaald bij de TROS omdat wij haar beschouwen als een veelzijdig talent, dat met name bij onze jongere doelgroep erg god in de smaak valt“, zegt Kuipers in Veronica Magazine. “Ze heeft een uiterst natuurlijke wijze van presenteren, wat haar daarnaast ook zeer geschikt maakt voor presentatie van live-evenementen.

Maar de presenteerkwaliteiten van Yolanthe zijn niet de enige reden dat ze onder contract staat bij de TROS. “De TROS houdt – net als Veronica – van vrouwen met een mooie uitstraling“, zegt Kuipers.

Songfestival-collega Cornald Maas wil in het blad geen mening geven over Yolanthe. “Ik voel me bepaald niet geroepen om mijn mening te geven over Yolanthe, de presentatrice. En dat heeft er niet alleen mee te maken dat ik haar kwaliteiten op dat gebied nauwelijks ken. Het is gewoon niet chique om dat te doen: ik ben zelf ook presentator en dan oordeel je niet over collega’s. Dat ze door de TROS gevraagd is het Nationaal Songfestival te presenteren, vind ik prima. Daar ga ik niet over.

BNN-dj Coen Swijnenberg vindt Yolanthe helemaal niets. “Yolanthe doet alles om aandacht te krijgen en schijnt het geen probleem te vinden dat ze het imago van golddigger heeft. Ze duikt op plekken op waarvan ik de link met haar niet snap. Nu is ze weer het gezicht van de Giro d’Italia. Laat haar iets gaan doen waar ze goed in is. En de bladen moeten haar negeren. Dat zal ze overigens zelf erg jammer vinden.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen