TMF Awards dit jaar in Enschede

Foto: TMFDe TMF Awards worden dit jaar uitgereikt in Enschede. Het muziekfestijn in juni wordt weer een outdoor festival waarbij optredens en award-uitreikingen elkaar afwisselen. “Wij zijn heel erg blij dat het TMF Awards Festival dit jaar in Enschede plaats vindt. Na de succesvolle editie van onze nieuwe opzet vorig jaar in Rotterdam hebben we wederom een prachtige locatie weten te vinden waar wij hét jongerenevenement van Nederland kunnen organiseren“, zegt Laura Vogelsang van TMF.

De TMF Awards worden dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd. Sinds vorig jaar heeft het evenement de vorm van een festival aangenomen. “De aanpassing van sec een Awards show naar een echt jongeren festival waarbij de Awards nog steeds een prominente rol spelen, is een gouden greep gebleken. De eerste editie nieuwe stijl was dan ook een uitverkocht succes. Precies zoals dat hoort bij zo’n evenement met internationale uitstraling“, zegt Arwin Touw van evenementenbureau AT Events.

Marcel Wendrich, directeur Enschede Promotie, is blij dat de uitreiking van de TMF Awards naar zijn stad komt. “Enschede biedt een aanzienlijk aantal grote evenementen op muziekgebied. Jongeren in de leeftijdsgroep 16 – 24 vormen een belangrijke doelgroep voor de evenementen in onze stad, omdat wij dankzij onderwijsinstellingen Universiteit Twente, Saxion en ArtEZ een echte studentenstad zijn. Een evenement als de TMF Awards sluit dan ook uitstekend aan bij de visie die wij voor ogen hebben: een ondernemende stad die durft te investeren in de toekomst. De komst van dit spectaculaire evenement bevestigt bovendien de positie van Enschede als muzikale hoofdstad van het oosten.

De TMF Awards worden op 26 juni uitgereikt.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen