Renate Verbaan voelt zich thuis bij NET 5

Foto: SBS ElvinRenate Verbaan voelt zich al helemaal op haar plek bij NET 5. Voor die zender presenteert ze vanaf maart de tv-shows Met De Deur In Huis en Het Blok. Het is voor het eerst dat Erik van der Hoff in Het Blok een medepresentator krijgt. Verbaan voelde zich gelijk welkom in het team van het verbouwprogramma. “Ik heb geen moment gedacht: ‘Ik ben de new kid on the block en ik moet m’n mond maar houden’. Ook met Erik is het echt heel leuk“, vertelt Verbaan dinsdag in dagblad Metro.

Verbaan tekende in december een contract bij NET 5 en verliet RTL 5, waar ze vanaf 13 maart nog wel te zien zal zijn in een nieuw seizoen van Project Catwalk. “Ik was toe aan iets nieuws. Ik heb voor RTL 5 Project Catwalk gemaakt. Dat is een van de leukste programma’s die ik heb gedaan, maar ik had een afstandelijke, strenge rol. Opdrachten uitdelen en dan de slechtste ontwerper naar huis sturen. Ik wilde graag een programma maken waarin ik naast mensen sta en niet tegenover ze.

Bij RTL was dat niet mogelijk. “Dat zat er niet in. Toen kwam Met De Deur In Huis van NET5 op mijn pad. Het zou natuurlijk wel heel stom zijn geweest om dan tegen jezelf te zeggen: doe maar niet.

In Met De Deur In Huis, dat vanaf maandag 8 maart dagelijks te zien is op NET 5, krijgen woningen in één dag een complete metamorfose. In Het Blok gaan koppels de uitdaging aan om een pand dermate goed op te knappen, dat de waarde ervan stijgt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen