Ook RTL Boulevard in maart vanuit GTST-studio

Foto: Studio KastermansNiet alleen Ruud de Wild en zijn collega’s van Q-music, maar ook RTL Boulevard komt op 5 maart live vanuit de studio van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Op 5 maart is de vierduizendste afleve- ring van GTST te zien. “Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz verhuizen de RTL Boulevard-desk van Hilversum naar Meerdijk en zenden live uit vanuit hotel De Rozenboom, dat onder de da- gelijkse leiding staat van Laura Alberts“, aldus een zegsman.

De gehele uitzending van RTL Boulevard staat op vrijdag 5 maart in het teken van GTST. Alle acteurs komen voorbij en schuiven aan de desk aan om met Albert en Winston de RTL 4-kijker vast op te warmen voor de 4000ste aflevering. “De uitzending belooft een zinderende thriller te worden, waarin personages worden ontmaskerd, verraden en vermoord, maar waarin ook de liefde een grote rol speelt“, aldus RTL.

Het team van radio-dj Ruud de Wild, dat tevens een gastrol speelt in de 4000ste aflevering, zendt op dezelfde dag tussen 6.00 en 9.00 uur live uit vanuit de GTST-café De Koning. Elk uur schuiven er GTST-acteurs aan om vooruit te blikken op de 4000ste aflevering. Tevens gaat side-kick Jeroen Kijk in de Vegte op pad als reporter om een kijkje te nemen in de studio’s.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen