Nederland 3 al snel met derde seizoen Dexter (update)

Nederland 3 zal het derde seizoen van de tv-serie Dexter direct na het lopende tweede seizoen uitzenden. Dat heeft de Publieke Omroep bekendgemaakt. In Dexter wordt een forensisch bloedexpert bij de politie in Miami gevolgd, die in zijn vrije tijd de stad verschoont van criminele figuren. Het tweede seizoen van Dexter is momenteel te zien op de late vrijdag- avond. Vanaf vrijdag 9 april gaat de VPRO gelijk door met het derde seizoen. Update 14:40: Het derde seizoen gaat toch niet van start in april.

Dexter was op zondag 8 november 2009 voor het eerst te zien op Nederland 3. Het programma ging met 247.000 kijkers in première. Het eerste seizoen werd dagelijks uitgezonden. Het tweede seizoen van Dexter, dat op vrijdag 8 januari van start ging, is wekelijks te zien op dezelfde zender. Ook de derde serie zal wekelijks te zien zijn.

In de Verenigde Staten zijn inmiddels vier seizoenen van Dexter uitgezonden op het betaalkanaal Showtime. Het twaalfdelige vierde seizoen was in het najaar van 2009 te zien. Het twaalfdelige vijfde seizoen volgt komend najaar.

Update 14.40 uur: Het derde seizoen van Dexter gaat toch niet van start in april. Hoewel dit oorspronkelijk wel de bedoeling was, denkt de Publieke Omroep nu na over een ander uitzendmoment voor de thrillerserie.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen