Natasja Froger: ‘Voorlopig niet meer met familie op tv’

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger wil de komende periode geen reallifesoaps meer maken met haar familie. De tv-presentatrice wil dat haar kinderen zich nu meer met school gaan bezighouden. Dat zegt Froger deze week in Televizier. De familie Froger was de afgelopen jaren te zien in twee soaps: Effe Geen Cent Te Makken en Helemaal Heppie. “Op dit moment zeg ik solo“, zegt Natasja in Televizier. “De jongens zijn nu aan het puberen en hebben het druk op school. Voor hen is het beter zich daarop te focussen.

Hoewel Natasja niet meer te zien zal zijn in reallifesoaps op RTL 4, blijft ze voor die zender wel andere programma’s maken. “Het is ook wel lekker om iets voor mezelf te hebben. Op RTL 4 presenteer ik in maart samen met John Williams Bonje met de Buren en ook dat vind ik hartstikke leuk om te doen.

Natasja werkt ook voor SBS 6. Kiezen tussen RTL 4 en SBS 6 kan ze niet. “Bij beide zenders voel ik me thuis. Ik heb de mazzel dat ik bij SBS én RTL programma’s kan maken waarin ik mijn ei kwijt kan. Programma’s waarmee ik iets kan betekenen; ik het verschil kan maken. Daarvoor ga ik ’s morgens vroeg met liefde de deur uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen