Loretta en Quinty toch samen in Koffietijd

Loretta Schrijver en Quinty Trustfull worden toch de gezichten van de nieuwe Koffietijd op RTL 4. “Het is nu rond“, zei RTL-gezicht Albert Verlinde donderdag in RTL Boulevard. Dinsdag meldde hij nog dat RTL 4 in plaats van Loretta een mannelijke presentator wilde aanstellen. Trustfull heeft erg veel zin in Koffietijd, zei ze donderdag in Shownieuws. “Mocht het zo zijn dat ik het inderdaad ga doen met Loretta, dan vind ik dat echt helemaal fantastisch. Van zo een vrouw kan ik alleen maar veel leren.

De tv-presentatrice kan \nog niet met honderd procent zekerheid stellen dat ze het gezicht van Koffietijd wordt. “Ik heb met John de Mol en RTL heel veel gesprekken gehad, maar ik kan nog niet zeggen dat het allemaal rond is.

De nieuwe Koffietijd gaat in april van start op RTL 4. De uitzendingen komen vanuit de villa in Eemnes, die eerder het decor was van De Gouden Kooi.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen