Angela Groothuizen: ‘SOS Verbouwing niets voor mij’

Foto: RTLAngela Groothuizen is er blij mee dat ze haar tv-programma SOS Verbouwing uit handen heeft gegeven. De verbouwshow was eind 2009 voor het eerst te zien bij RTL 4 en gaat op 27 april door met Sander Janson als nieuwe presentator. “Ik ben zo blij dat ik mijn programma SOS Verbouwing heb teruggegeven“, vertelt Groothuizen in het weekblad Story. “Vanaf het begin liep het niet tussen mij en deze show. De eerste opnames begonnen kort nadat mijn lieve vriendin Ria Brieffies overleed.

Groothuizen zat tijdens de opnames middenin een rouwproces. “Ik had zoveel verdriet, maar moest wel een knop omzetten om andere mensen te helpen. Dat was heel heftig. En naarmate het seizoen vorderde, merkte ik dat het programma mij niet lag. Ik ging er steeds meer tegenop zien om weer naar de andere kant van het land te rijden. Gelukkig begreep RTL dit en mag ik nu de nieuwe show Sing It opnemen.

SOS Verbouwing springt in de bres voor Nederlanders die met hopeloos gestagneerde verbouwingen of ernstig verprutst opknapwerk zijn blijven zitten. Op 27 april gaat het tweede seizoen van start op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen