Ajouad El Miloudi presenteert Stinkend Rijk & Dakloos

Foto: Wim KluversAjouad El Miloudi gaat voor de KRO het programma Stinkend Rijk & Dakloos presenteren. In deze zevendelige serie, vanaf dinsdag 2 maart op Nederland 3, worden vier rijke Nederlanders gevolgd als zij voor een week hun leven verruilen voor een zwerversbestaan. “Stinkend Rijk & Dakloos belicht de wereld van hen die helemaal niets hebben door de ogen van mensen die niets tekort komen“, zegt presentator El Miloudi. “Ik hoop dat onze kijkers iets van die inspiratie meekrijgen!

Jean-Jacques François de Beaucour, Kim Kötter, Laures Simonse en Patrick Lusink zijn de kandidaten die meedoen. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te worden op een armoedig uiterlijk, soms zelfs openlijk genegeerd te worden. Wat blijft over van hun vooroordelen over daklozen wanneer zij zich zelf onderdompelen in de rauwe wereld van deze vergeten bevolkingsgroep?

Stinkend Rijk & Dakloos is vanaf dinsdag 2 maart om 20.30 uur te zien bij de KRO op Nederland 3. Het programma wordt twee keer twee weken onderbroken in verband met Champions League-voetbal.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen