RTL 4 en SBS 6 zaterdag beide met familiefilm

RTL 4 en SBS 6 hebben op de tweede dag van 2010 allebei een populaire familiefilm op het programma staan. Bij RTL 4 kan men kijken naar ‘Ice Age: The Meltdown’ (2006), terwijl bij SBS 6 ‘The Chronicles of Narnia: the lion, the witch and the wardrobe’ (2005) te zien zal zijn. Beide films werden al een keer eerder uitgezonden: Ice Age The Meltdown trok op 2 januari 2009 ruim 1,3 miljoen kijkers, terwijl The Chronicles of Narnia op 22 december 2008 bijna 1,6 miljoen kijkers wist te boeien.

In ‘Ice Age: The Meltdown’ nadert het einde van de ijstijd. De dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving heerlijk: smeltende waterparadijzen met warme geisers. Manny, Sid en Diego ontdekken echter dat het waterparadijs wel heel nat wordt en komen erachter dat de gigantische dam op instorten staat. Als dit gebeurt, loopt hun hele omgeving gevaar. Er is maar één manier om hun wereld van de ondergang te redden en ze besluiten op een gevaarlijke missie te gaan.

In ‘The Chronicles of Narnia’ worden vier Britse kinderen naar het buitenhuis van een professor gestuurd, waar ze veilig zullen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze vinden een magische garderobe, waarmee ze in het mysterieuze land Narnia kunnen komen. Het land wordt overheerst door een slechte heks, en om haar te kunnen verslaan, moeten de kinderen leeuwenkoning Aslan vergezellen.

Ice Age en The Chronicles of Narnia zijn zaterdagavond vanaf 20.00 uur te zien op RTL 4 en SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen