Ralf Mackenbach krijgt eigen realitysoap

Foto: AVROSongfestival-winnaar Ralf Mackenbach krijgt een eigen realitysoap bij de AVRO. De jonge zanger geeft men een kijkje in zijn leven in het tv-programma ‘JSF: Ralf for Real’, dat dagelijks zal worden uit- gezonden tijdens de voorjaarsvakantie. In de soap is te zien hoe het leven van de 14-jarige Brabander veranderde na het winnen van het Junior Eurovisie Songfestival 2009. JSF: Ralf for Real is vanaf maandag 22 februari een week lang om 17.55 uur te zien bij Z@pp op Nederland 3.

Wekenlang werd Ralf thuis, op school en tijdens zijn danstrainingen gefilmd. “De camera volgde hem backstage tijdens zijn optredens in diverse grote tv-shows en laat zien hoe de nieuwe ster omgaat met de vele interviews en de horde fans.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen