John Mayer woensdag te gast in De Wereld Draait Door

De Amerikaanse singer-songwriter John Mayer zal woensdag te gast zijn in het programma De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft de VARA dinsdag laten weten. Mayer zal op dezelfde avond een concert geven in de Heineken Music Hall. Daarom zal hij al in het begin van de uitzending acte de présence geven. “Het is de eerste keer dat John Mayer, die eerder bij Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres te gast was, live op de Nederlandse televisie te zien is“, aldus de VARA.

Het concert van woensdag was binnen vijf minuten uitverkocht. John Mayer is in Nederland vooral bekend van zijn twee hits ‘Daughters’ en ‘Waiting On The World To Change’ en van zijn huidige single ‘Who Says’. “Giel Beelen zal op 13 januari in zijn radio-uitzending twee keer twee kaartjes weggeven voor het bezoek van John Mayer in de studio van DWDD. Speciaal voor de fans die door de vliegensvlugge verkoop van de kaartjes die avond niet bij zijn concert aanwezig kunnen zijn.

In deze uitzending van De Wereld Draait Door, met Giel Beelen als tafelheer, zijn verder onder andere de Zeeuwse band Bløf en huisdichter Nico Dijkshoorn te gast.

Het is de tweede keer dat Matthijs van Nieuwkerk moet overschakelen naar de Engelse taal. In december ontving hij al de Amerikaanse tennisser André Agassi.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen