Jack van Gelder levert ruim 100.000 euro salaris in

NOS-presentator Jack van Gelder moet volgend jaar een flink deel van zijn top- salaris inleveren. Dat meldt De Telegraaf zaterdag. Na afloop van zijn huidige contract mag hij niet meer verdienen dan de Balkenendenorm van circa 181.000 euro, exclusief een pensioenbijdrage. In 2008 kreeg Van Gelder een honorarium van 296.200 euro en een pensioen- bijdrage van 72.800 euro. “Natuurlijk doet het pijn als je moet inleveren, maar ik doe dit werk met veel plezier“, zegt Van Gelder (59).

Van Gelder: “Ik zou op mijn 60e stoppen, maar van beide kanten was het de wens om nog vijf jaar door te gaan. En dan val je onder de nieuwe regels.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen