Ivo Opstelten verdient niets bij de TROS

Foto: TROSIvo Opstelten, de oud-burgemeester van Rotterdam en Utrecht, houdt niets over aan zijn presentatieklus voor de TROS. Dat zegt Opstelten in de nieuwe Totaal TV. In het programma Regelrecht geeft Opstelten vanaf 12 januari leiding aan een team van deskundigen, dat kijkers gaat helpen om maatschappelijke problemen aan te pakken. “Ik verdien er niets mee, en dat zou ik ook niet willen. TROS Regelrecht is een mooi instrument om onrecht aan te pakken“, vertelt Ivo Opstelten in het blad.

Het team van deskundigen in het nieuwe Nederland 1-programma Regelrecht bestaat onder meer uit Joost Eerdmans en Mildred Roethoef (Opgelicht). Elke deskundige heeft een eigen discipline en zet haar of zijn kunde in om tot een oplossing te komen.

Het gaat vooral om maatschappelijke zaken. “We hebben een case gehad waarbij ’n paar mensen een buurt terroriseerde met knallende ruzies en toestanden. In plaats van dat de mensen die overlast veroorzaakten vertrokken, verhuisden de andere mensen uit de buurt. Dat is echt de omgekeerde wereld. Wij gaan in zo’n geval op een keurige en nette manier met de probleemveroorzakers praten“, zegt Opstelten.

TROS Regelrecht is vanaf dinsdag 12 januari om 21.05 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen