Vivian Slingerland presenteert Gewoon Mooier

Foto: Nick van OrmondtVivian Slingerland gaat het programma Gewoon Mooier presenteren voor RTL 4. Daarmee volgt ze Corine Boon op, die de eerste drie seizoenen aan elkaar praatte. In het realityprogramma worden mensen gevolgd die besluiten een cosmetische ingreep te ondergaan. Het programma speelt zich af in de Bergman Kliniek. “Ik kom zelf al jaren in de Bergman Kliniek, dus wat dat betreft was het niet nieuw voor me. Maar toch heb ik wel even wak- ker gelegen voor de eerste draaidag“, zo vertelt Slingerland.

Het vierde seizoen van Gewoon Mooier gaat op zaterdag 9 januari 2010 om 17.00 uur van start op RTL 4. In de eerste aflevering is de 30-jarige Brenda te zien, die zich stoort aan haar neus. “De neuscorrectie van Brenda was meteen een vrij heftige operatie“, vertelt Slingerland. “En daar sta je dus wel met je eigen neus boven op. Ik had van tevoren voor de zekerheid een rolletje druivensuiker meegenomen voor het geval ik gestrekt zou gaan. Maar dat was helemaal niet nodig. De verhalen van de kandidaten zijn soms best heftig. Maar het is mooi om te zien hoe een relatief kleine ingreep, een grote impact kan hebben op iemands leven.”

Niet alleen Vivian Slingerland is nieuw in Gewoon Mooier, ook cosmetisch arts Robert Schoemacher was niet eerder te zien in het programma. Hij is sinds afgelopen zomer verbonden aan de Bergman Kliniek.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen