VARA met nieuw consumentenprogramma

Foto: Jasper FaberPresentatrice Lamia Abbassi, bekend van de RVU-serie Tante in Marokko, gaat voor de VARA de nieuwe consumenten- rubriek Volgende Vraag presenteren. Dat heeft de VARA maandag laten weten. Het programma, waarin deskundigen vragen van kijkers beantwoorden, is vanaf 4 januari 2010 te zien op Nederland 2. “Eindelijk weer een programma waar je je als kijker tegen aan mag bemoeien. Bellen en mailen met die ene vraag die niet bij de redactie was opgekomen“, zo laat Abbassi weten.

Tijdens de uitzending kunnen kijkers bellen en mailen met hun persoonlijke vragen gekoppeld aan een thema. De eerste aflevering zal gaan over afvallen. De deskundige in de studio geeft samen met Abbassi direct antwoord op vragen als: welke afvalmethode is voor mij effectief of hoe voorkom ik dat ik straks weer aankom? Op deze manier wordt er elke week een ander actueel onderwerp behandeld.

Het doel van het programma is om kijkers te informeren “Met ‘Volgende Vraag’ willen we ervoor zorgen dat de kijker praktische en begrijpbare informatie krijgt. Voor mij is fijn dat ik niet namens, maar samen met de kijker de vragen stel“, zegt Abassi.

Volgende Vraag is vanaf 4 januari elke maandag om 19.25 uur te zien op Nederland 2.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen