André Agassi maandag in De Wereld Draait Door

Oud-toptennisser André Agassi (39) zal aanstaande maandag 14 december bij Matthijs van Nieuwkerk aanschuiven in De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA vrijdag bekendgemaakt. Agassi, die na afloop ook te gast is bij Holland Sport, zal met Van Nieuwkerk praten over zijn biografie. “Het is niet gebruikelijk dat we buitenlandse gasten ontvangen in De Wereld Draait Door, maar voor een wereldster als deze maken wij graag een uitzondering“, zegt eindredacteur Dieuwke Wynia.

André Agassi speelde jarenlang met een pruik op en gebruikte harddrugs. Dit zijn twee van de meest opvallende onthullingen uit de autobiografie ‘Open’ van deze Amerikaan die als enige mannelijke tennisser erin slaagde een Golden Grand Slam te winnen (alle vier de grote toernooien en een Olympische gouden medaille).

Naast Van Nieuwkerk en Agassi zullen ook tafelheer Jan Mulder en oud-toptennisser Richard Krajicek deelnemen aan het gesprek. “Agassi spreekt vrijuit over de druk van het topsportbestaan, zijn tegenstanders en over de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière“, vertelt een woordvoerder.

Na de uitzending van DWDD zal Agassi direct doorgaan naar de studio van het programma ‘Holland Sport’ om daar plaats te nemen op de massagetafel. Wilfried de Jong praat met hem over de vele blessures die hij tijdens zijn twintigjarige carrière opliep, en hem uiteindelijk dwongen te stoppen met tennis.

De Wereld Draait Door is maandag om 19.30 uur te zien op Nederland 3. Holland Sport volgt om 20.30 uur op hetzelfde kanaal.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen