Stegeman wil niets zeggen over indringers paleistuin

Foto: SBSAlberto Stegeman wil niet zeggen of hij de persoon is die in oktober onbevoegd op het terrein van paleis Noordeinde is geweest. De marechaussee is op zoek naar twee mannen die zich in oktober in een bestelbus bij het paleis meldden en zeiden dat ze werkzaamheden kwamen verrichten. Achteraf bleken ze nooit aan- gemeld bij de juiste instanties. SBS 6 komt zondag met een special van Alberto over de beveiliging van het koningshuis. “Ik wil niet bevestigen of ontkennen dat wij dit waren“, zegt hij.

Een woordvoerder van de marechaussee stelt niet te weten wie de twee verdachten zijn. Of de mannen betrokken zijn bij het SBS-programma Undercover in Nederland kon de woordvoerder niet zeggen tegen het ANP. Volgens hem staat het incident er los van. “Dit is al op 22 oktober gebeurd.

SBS wil bij Novum niets kwijt over de eventuele betrokkenheid van Stegeman. “Wij zeggen tot die tijd niets over de inhoud van de uitzending, behalve dat die aantoont dat de beveiliging van het koninklijk huis zo lek is als een mandje.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen