SBS 6 koopt Eyeworks-documentaire over Octomom

De Eyeworks-documentaire ‘My Life As The Octomom’ zal in Nederland worden uitgezonden door SBS 6. Dat maakte Eyeworks-baas Reinout Oerlemans vrijdagavond bekend in De Wereld Draait Door. In de veelbesproken documentaire wordt de Amerikaanse Nadya Suleman gevolgd, die in januari van een achtling beviel. Op dat moment had Suleman al zes kinderen. “Hoe je het went of keert als tv-producent: de hele wereld zat er achteraan. Wij kunnen het nu gaan ver- tellen“, zei Oerlemans.

Het nieuws dat een vrouw in Californië een achtling op de wereld heeft gezet, werd vlak nadat het nieuws naar buiten kwam met uitsluitend positieve reacties ontvangen. In minder dan twee weken draaide de publieke opinie met 180 graden, toen bekend werd dat Nadya werkeloos was, ongetrouwd en al zes andere kinderen had.

In de documentaire vertelt Nadya haar kant van het verhaal. “Het is een extreem verhaal. Ik snap heel goed dat het omstreden is. Als televisiemaker is het gewoon een interessant programma geworden“, aldus Oerlemans.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen