Sander Janson: ‘Dancing on Ice en Let’s Dance te gek’

Foto: Ellen MartensSander Janson vindt het fijn dat hij zich van een andere kant heeft kunnen laten zien in de programma’s Dancing on Ice en Let’s Dance. Dat vertelt de presentator van Campinglife in TROS kompas. “Ik vond het te gek om mezelf anders neer te zetten en zie mezelf ook wel een grote show presenteren. Er komt nog een moment dat ik in mijn pak de showtrap af kom lopen. Het mooist zou een combinatie zijn. Een wat serieuzer programma met mensen, maar ook de show, gekkigheid en lol.

Jansen hoopt ooit in de voetsporen van Linda de Mol te treden. “Doordat ik al als publiekentertainer voor een groot publiek heb gestaan, heb ik gemerkt dat ik dat wel in me heb. Aandacht is niet mijn doel, het gaat mij erom dat ik doe wat ik leuk vind. Ik ben ook trots op wat ik doe. Natuurlijk heeft iedere presentator wel een zekere mate van ijdelheid waardoor we het leuk vinden als mensen ons aanspreken en vertellen hoe goed ze ons vinden. Ik zoek het niet op, maar als mensen erover beginnen, vertel ik graag over mijn werk.”

Toch is het gezicht van Campinglife nu ook tevreden. “Als het nu zou stoppen, had ik natuurlijk nog best wat meer willen meemaken, maar het zou oké zijn. Dan heb ik echt een heel leuk leven gehad.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen