RTL: ‘Club van Sinterklaas Feest daverend succes’

Foto: RTLHet Club van Sinterklaas Feest was in het weekend een ‘daverend succes’. Dat heeft RTL maandag laten weten. Bijna 22.000 kinderen en hun ouders vierden samen met Sinterklaas, de pieten uit de RTL 4-serie De Club Van Sinterklaas en veel artiesten de verjaardag van de Sint. “Het feest was live te zien bij RTL 4, een uitzending die gistermiddag gemiddeld nog eens 330.000 kijkertjes aan de buis kluisterde. Op het hoogtepunt, om 16.00 uur, keken 450.000 kijkers van 3 jaar en ouder“, aldus RTL.

Onder 3 tot 6-jarigen behaalde RTL 4 met de uitzending een zenderaandeel van 32,3 procent en onder Boodschappers (20-49 jaar) met Kind was het zenderaandeel 30,6 procent. “Gemiddeld keek een derde van beide doelgroepen gistermiddag naar ‘Het Club van Sinterklaas Feest’. De logische koppeling tussen het familiefeest en familiezender RTL 4 is daarmee succesvol gebleken.”

De populaire kinderserie ‘De Club van Sinterklaas’, die sinds 1999 bestaat, is dit jaar voor het eerst te zien bij RTL 4 en trekt gemiddeld 331.000 kijkers. “De serie beleeft komende week nog spannende televisiemomenten met onder anderen Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet, Hulppiet en Kluspiet en op zaterdag 5 december is om 13.40 uur de herhaling te zien van ‘Het Club Van Sinterklaas Feest’ bij RTL 4.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen