RTL 4 koopt rechten real life-serie The Jacksons

RTL 4 heeft de rechten gekocht van de Amerikaanse realityserie ‘The Jacksons: A Family Dynasty’ over de muziekfamilie Jackson. Dat heeft RTL 4 vrijdag laten weten. “Deze unieke reeks schets in 8 indrukwekkende afleveringen een beeld van het persoonlijke en professionele leven van de vier broers van Michael Jackson, Jackie, Jermaine, Tito en ook Marlon“, legt een woordvoerster van RTL uit. “Voor het eerst in hun bestaan laten zij de draaiende camera’s toe in hun ‘ongewone’ levens.”

The Jackson Five heeft in veertig jaar meer dan 250 miljoen albums wereldwijd verkocht. In de soap is onder meer te zien hoe de Jacksons zich voorbereiden op het 40-jarig jubileum van The Jackson Five. Ook is te volgen hoe het viertal omgaat met het tragische verlies van hun broer Michael en hoe zij hem in ere houden.

RTL 4 heeft eerder al de rechten aangekocht van de Michael Jackson-film ‘This Is It’. Bovendien komt de zender in het voorjaar van 2010 met de tv-show My Name Is Michael. “Met de film This Is It, The Jacksons: A Family Dynasty en My Name is Michael, is RTL 4 hofleverancier van The King Of Pop.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen