Beau werkt mee aan Kinderen Dansen op het IJs

Beau van Erven Dorens zal ook een bijdrage leveren aan de decembershow Kinderen Dansen op het IJs van SBS 6. Dat heeft het televisiestation dinsdag bekendgemaakt. De show waarin kinderen of kleinkinderen van bekende Nederlanders de ijzers onderbinden wordt op 27 december gepresenteerd door Gerard Joling en Nance, maar voor een item in het programma reizen Nance en Beau naar Zuid-Afrika. Daar laten ze zien welk verschil het Nelson Mandela Fonds daar maakt.

Met de jaarlijkse familieshow probeert SBS 6 ook dit jaar nieuwe donateurs te werven voor het Nelson Mandela Kinderfonds. Het fonds komt op voor de kansarme kinderen van Zuid-Afrika. In dit land leeft meer dan de helft van de mensen onder de armoedegrens en de kinderen worden hierdoor het hardst getroffen. Nance en Beau van Erven Dorens bezoeken de projecten in Zuid-Afrika om met eigen ogen te zien welk verschil het Nelson Mandela Kinderfonds maakt voor de kinderen.

Kinderen Dansen op het IJs wordt ook dit jaar op de dag na kerst wordt uitgezonden. Dit jaar strijden zes nieuwe kinderen om de eretitel: Donny (zoon van Dries Roelvink), Emma (kleindochter van Henny Huisman), Nona (dochter van Angela Groothuizen), Django (zoon van zanger Boris), Tony (kleinzoon van Nelleke van der Krogt) en Niels (zoon van Ron Boszhard).

Net als bij de vorige edities worden de optredens beoordeeld door de vertrouwde deskundige jury, gevormd door Holiday on Ice casting director Jayne Hamelink, officieel jurylid ijsdansen Wil Visser, ex-bondscoach kunstrijden Peter Moormann en choreograaf Marc Forno.

Kinderen Dansen op het IJs is op 27 december om 19.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen