Amerikanen maken komedieserie van Twitter-account

Het Amerikaanse tv-netwerk CBS gaat een komedieserie maken die gebaseerd is op het Twitter-account ‘Shit My Dad Says’ van Justin Halpern (29). Halpern, die sinds kort weer bij zijn ouders woont, plaats op Twitter elke dag een quote van zijn 73-jarige vader. David Kohan en Max Mutchnick, de bedenkers van Will & Grace, zijn op dit moment druk bezig met een script voor de multicamera-serie. Als de komedieserie daadwerkelijk op tv komt, zal deze wel onder een andere titel worden uitgezonden.

Halpern lanceerde zijn Twitter-account Shit My Dad Says in augustus. Dagelijks zijn er wijsdommen van zijn vader te vinden, zoals: “Oh please, you practically invented lazy. People should have to call you and ask for the rights to lazy before they use it.” En: “The baby will talk when he talks, relax. It ain’t like he knows the cure for cancer and he just ain’t spitting it out.

Vorige maand verkocht Halpern Shit My Dad Says al als een boek aan uitgeverij Harper Collins. Meer dan 700.000 mensen volgen Shit My Dad Says op Twitter.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen