Wendy van Dijk toch verkleed als Big Momma

Foto: RTLWendy van Dijk is de afgelopen maan- den verkleed als ‘big momma’ Lucretia door Nederland getrokken om bekende Nederlanders in de maling te nemen voor de tv-serie Ushi & Dushi op RTL 4. Dat onthulde Van Dijk vrijdagavond in De Wereld Draait Door. De presentatrice was te gast in het VARA-programma van Matthijs van Nieuwkerk als zijnde een bekende televisiester uit Curaçao. Van Dijk verraste vervolgens alle kijkers door te onthullen dat zij onder de huid van donkere vrouw zat.

Het plan om bekende Nederlanders te foppen door hen te interview als een ‘big momma’ had Wendy van Dijk al langer. “We wilden dit anderhalf jaar geleden al doen. Shownieuws is er toen mee naar buiten gekomen met een compositiefoto. We konden geen kant op. We hebben een jaar gewacht en nu ben ik via de zijdeur ongeveer drie maanden bezig om iedereen in de zeik te nemen. En het is gelukt.

Wendy van Dijk heeft de afgelopen drie maanden bekende sterren als Frans Bauer, Linda de Mol en Derek Ogilvie in de maling genomen. “Ik kan je vertellen: het is de hel. Het duurt drie uur om de make-up helemaal op te zetten. Ik geloof dat ik dertig uur make-up achter de rug heb nu. Ik heb een dikamaakpak aan. Die handen moesten gemaakt worden. Ik ben vier uur bezig voordat ik de straat op kan.

Derek Ogilvie is dubbel in de maling genomen door Wendy van Dijk. “Derek Ogilvie heb ik ook al als Ushi verrast, haha.

Ushi & Dushi is vanaf zaterdag 24 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen