PVV woedend om VARA’s Kinderen voor Kinderen

Foto: PVVDe politieke partij PVV van Geert Wilders is woedend over een uitzending van de VARA afgelopen dinsdag. In een compi- latie van Kinderen voor Kinderen was een liedje uit 1993 te zien waarin 27 keer de islamitische strijdkreet ‘Allah Akbar’ wordt geroepen. “Nederlanders worden op deze manier vernederd. Wij moeten het islamitisch imperialisme accepteren en ons er weerloos tegenover opstellen. Dat is constant de boodschap van de staatsomroep“, zegt woordvoerder Martin Bosma van de PVV.

Bosma is helemaal klaar met de Publieke Omroep. “Onlangs stelde ik Kamervragen aan de minister over een peuter-programma van Teleac waar kinderen door koning Koos wordt verteld dat op het Suikerfeest iedereen snoepgoed krijgt. Er was recent ook het programma Koekeloere, eveneens van Teleac, waarin werd uitgelegd hoe kinderen aan Ramadan moeten doen. De multiculturalisten kennen geen enkele schaamte meer. Het multiculturele geloof is in de samenleving op sterven na dood, maar op de publieke televisie is het (gesubsidieerd en wel) nog springlevend.

De PVV heeft vragen gesteld aan minister Plasterk (Media). “Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah Akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?

Het liedje ‘Baklava of rijstevla’ is hier terug te zien:

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen