Piet Paulusma wil voortaan ieder jaar op vakantie

Piet Paulusma wil voortaan ieder jaar wel op vakantie. Dat zegt de populaire weerman van SBS 6 vrijdag in De Telegraaf. Paulusma is volgende week voor het eerst in jaren vrij en zal daarom zeven dagen lang niet te zien zijn met het weerbericht. “De komende jaren wil ik er wel vaker een of twee weken tussenuit. En vergeet niet dat Nederland ook een schitterend vakantieland is“, zegt hij. Een voice-over zal hem gaan vervangen. “Het weerbericht wordt wel door mijn bedrijf aangeleverd.

Het is voor het eerst sinds 2003 dat Paulusma op vakantie gaat. Sinds hij in 1996 voor het eerst te zien was bij SBS 6, ging hij slechts eenmaal op vakantie. “Verder heb ik het weer een aantal keer niet gepresenteerd vanwege een overlijdensgeval in de familie. Nee, ik ben ook nooit ziek geweest.

Toch kan Paulusma het weer naar eigen zeggen prima loslaten als hij volgende week in Turkije zit. “Ik kan het prima loslaten, doe dan helemaal niks en ook het weer in Nederland zal me volgende week niet boeien.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen