Nieuwe televisiezender RTL Lounge van start

Foto: RTLRTL Nederland heeft haar zenderfamilie vrijdag uitgebreid met het themakanaal RTL Lounge. De zender richt zich op de vrouw van nu met tv-series als Goede Tijden Slechte tijden, Project Runway en de Talpa-serie Lotte. RTL-directeur Bert Habets is enthousiast over de tv-zender. “Digitale televisie wordt steeds belang- rijker. Het is ons doel om hier optimaal op in te spelen met een onderscheidend en kwalitatief aanbod. Daarom is de lancering van RTL Lounge voor ons bedrijf van groot belang.”

Gooische Vrouwen, RTL Travel en Bouwval Gezocht zijn slechts enkele van de vele programma’s die bij RTL Lounge te zien zijn. Ook biedt de zender exclusieve programmering met de RTL-première van de Nederlandse telenovelle Lotte, dramaseries als Fashion House en Desire en het reisprogramma Rough Guides. “Het is een zender met een heel eigen karakter dat perfect aansluit bij onze zenderfamilie en op de belevingswereld van de vrouw van nu“, zegt Bert Habets.

De programma’s worden bij RTL Lounge niet onderbroken door commercials en starten elk heel of half uur. Tevens biedt de zender unieke previews van RTL-series. Zo is de nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL Lounge ’s ochtends al om 10.30 uur te zien. Daarnaast kunnen kijkers die de aflevering bij RTL 4 hebben gemist, deze de volgende dag om 19.30 uur zien bij RTL Lounge.

RTL Lounge is vanaf heden te ontvangen via de digitale pakketten van UPC en Ziggo.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen