NET 5 brengt nieuwe realityserie Topvrouwen

NET 5 brengt vanaf zondag 22 november de nieuwe realityserie Topvrouwen. Het programma, dat ’s middags om 15.30 uur wordt uitgezonden, geeft inzicht in het werk en leven van vrouwen die aan het hoofd staan van non-profitorganisaties. De vier directeuren die centraal staan in het nieuwe programma zijn Liesbeth van Tongeren (Greenpeace, foto), Louise van Deth (STOP AIDS NOW!), Mechteld van den Beld (Het Revalidatiefonds) en tot slot Marianne Verhoeven (Prinses Beatrix Fonds).

Liesbeth, Louise, Mechteld en Marianne worden op de voet gevolgd bij hun werkzaamheden, zoals reizen die niet altijd zonder risico zijn en lastig lobbywerk. Het werken voor een non-profitorganisatie is voor hen een levensmissie en geeft over het algemeen veel voldoening. Maar er zit ook een andere kant aan: de continue strijd om geld, tijd en daarnaast het behouden van idealen. Ook willen de dames ervoor zorgen dat ze naast hun drukke baan voldoende tijd doorbrengen met hun gezin.

Topvrouwen wordt mede mogelijk gemaakt door Greenpeace, Prinses Beatrix Fonds, Revalidatiefonds en STOP AIDS NOW!. Het programma wordt geproduceerd door De Filmboulevard.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen